Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Εκδήλωση για τους υγροτόπους στην 9η Οικογιορτή Χαλκίδας

Από την Παρασκευή, 23 έως την Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 στο Πάρκο του Λαού, στη Χαλκίδα, διοργανώνεται η 9η Πανευβοϊκή Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας. Στην γιορτή συμμετέχουν παραγωγοί φυσικών προϊόντων και χειροτέχνες φυσικών υλικών από όλη την Ελλάδα. Με προϊόντα μέλισσας, μαρμελάδες, σάλτσες, ταχίνι, όσπρια, ξηρούς καρπούς, φυσικούς χυμούς, τσίπουρο - κρασί, ξερά σύκα, παστέλι, φρέσκα λαχανικά και φρούτα, κοσμήματα με φυσικά υλικά, κεραμικά, σαπούνια, κηραλοιφές, φυσικά βιολογικά καλλυντικά κλπ.


Ως ομάδα πολιτών θα βρισκόμαστε εκεί για να μοιράσουμε ενημερωτικό υλικό για τον Κολοβρέχτη, ενώ την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 8 το απόγευμα συμμετέχουμε στην συζήτηση που διοργανώνεται με θέμα « Οι υγρότοποι στην περιοχή μας και η σημασία τους. Αφιέρωμα στην αλυκή Κοπανά και στον υγρότοπο Κολοβρέχτη». 

ΟΜΙΛΗΤΕΣ: Καραμπάς Ηλίας (μέλος Σιδερίτη,Εκπαιδευτικός,Εθελοντής Ελληνικής Ορνιθολογικής εταιρείας), 

Λατσούδης Παναγιώτης (Δασολόγος,Περιβαλλοντολόγος,Εκπαιδευτικός/ Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία), 

Σέληνας Απόστολος (Ομάδα για τη διάσωση του Κολοβρέχτη).


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ που περιλαμβάνει σεμινάρια, συζητήσεις, δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους και μουσική, μπορείτε να το δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://oikogiortievias.blogspot.com/2022/09/9.html


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου